Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών μπήκαν από την πρώτη στιγμή οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ στην οικεία του.

Τη στιγμή που στην Αστυνομία αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει συνεχώς νέα στοιχεία για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Κυρίως αυτά τα στοιχεία αφορούν τις τελευταίες στιγμές του 31χρονου ποδοσφαιριστή, με την ιατροδικαστική εξέταση πάντως σε πρώτη φάση να αναφέρει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Μπάλντοκ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος έκανε μία βουτιά στην πισίνα φορώντας το μαγιό του και σαν να φαίνεται ότι ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις του εντός της πισίνας. Μία άλλη κάμερα τον δείχνει να είναι μπρούμητα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.

Θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη (10/10) προέκυψε από τη νεκροτομή ότι το αίτιο του θανάτου είναι «πνιγμός εντός ύδατος» και πως το σώμα του δεν είχε σημάδια ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια. Αναφορικά με το μπουκάλι που βρέθηκε σε ένα τραπέζι κοντά στην πισίνα, δεν περιείχε τελικά αλκοόλ, αλλά αντισηπτικό. Σε περίπου 20 μέρες θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook