Θέμα: Το “ναι” του Ράσταβατς στο λεπτό και η θέληση του να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν έχασαν ούτε λεπτό μόλις προέκυψαν οι εξελίξεις με τον Τράι και κινήθηκαν αμέσως φτάνοντας σε συμφωνία αμέσως με τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ καθώς θα διαδεχθεί τον Τραϊανό Δέλλα στο “τιμόνι” της ομάδας. Οι εξελίξεις έτρεξαν πολύ γρήγορα και μέσα στα προηγούμενα 24ωρα είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον Σέρβο προπονητή.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, μόλις μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων οι δύο πλευρές, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν το σκέφτηκε καθόλου και είπε αμέσως το ναι. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε αποχωρήσει από την Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το διαζύγιο με τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε και οι εξελίξεις έτρεξαν ακόμα πιο γρήγορα.

Ο Σέρβος τεχνικός που στην χώρα μας είχε εργαστεί στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης και οι ικανότητες του είναι γνωστές και δεδομένες, δεν σκέφτηκε ούτε… λεπτό για να πει το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ γνωρίζοντας και εκείνος τόσο το περιβάλλον του club, όσο και τις δυνατότητες του ρόστερ που καλείται να διαχειριστεί από εδώ και στο εξής.

Παράλληλα ο ίδιος θα έχει την πρώτη ευκαιρία στην καριέρα του να εργαστεί σε μια ομάδα με κόσμο και δυναμική και το όνομα του ΟΦΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποδοχή της πρότασης που του έγινε.

Μάλιστα από την πλευρά του ΟΦΗ, αλλά και από εκείνη του Τραϊανού Δέλλα δεν ήθελαν να χαθεί καθόλου χρόνος ώστε οι ποδοσφαιριστές να μην μείνουν δίχως προπονητή και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τράι… “τρέναρε” την αποχώρηση του από την ομάδα. Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιάνοντας αμέσως δουλειά ενόψει Παναθηναϊκού όπου πρόκειται να κάνει ντεμπούτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook