“Για βασικός κόντρα στην Ουκρανία ο Λεβάν Σενγκέλια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ επέστρεψε στην Εθνική Γεωργίας και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του Λεβάν Σενγκέλια είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Λεβάν Σενγκέλια με την φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, ο Βίλι Σανιόλ τον επανέφερε στην αποστολή της Εθνικής Γεωργίας όπου αποτελεί μόνιμο μέλος της.

Με εξαίρεση τα παιχνίδια του Σεπτέμβρη όπου ο Λεβάν Σενγκέλια δεν είχε κληθεί στα παιχνίδια της Εθνικής Γεωργίας λόγω έλλειψης χρόνου συμμετοχής, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ κλήθηκε αυτήν την φορά για τα παιχνίδια κόντρα στην Ουκρανία (11/10) και την Αλβανία (14/10).

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο διάστημα που βρίσκεται προπονητής στην Εθνική Γεωργίας εφαρμόζει το 3-5-2 και μάλιστα ο Λεβάν Σενγκέλια αγωνίζεται εκεί ως αριστερός full back.

Στο αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Πολωνία, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γεωργίας, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός έναντι του Λοσοσβίλι που αγωνίζεται στην Κρεμονέζε και του Τσιταϊσβίλι της Γρανάδα. Ο λόγος είναι πως ο Λεβάν Σενγκέλια έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, παίζει βασικός άρα διαθέτει και τον απαιτούμενο ρυθμό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Γεωργία, προκειμένου να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της Γεωργίας.

Παίζοντας βέβαια σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που έχει στον ΟΦΗ, τον οποίο ωστόσο έχει συνηθίσει αφού αυτή είναι η θέση που καλύπτει στα παιχνίδια της Εθνικής Γεωργίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook