Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Χνάρης στην ήττα της Εθνικής Παίδων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 2-0 από την Φινλανδία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης – Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Μάνος Χνάρης. Δεν πήρε χρόνο ο Λαγουδάκης.

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στην Jari Litmanen Areena, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων για την πρώτη προκριματική φάση του EURO U-17 τον προσεχή Νοέμβριο.

Η Φινλανδία προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατζ. Η Εθνική πίεσε για την ισοφάριση, όμως στο 34ο λεπτό ο Σίλεν απομάκρυνε το σουτ του Λάβδα από τη μικρή περιοχή, ενώ στη συνέχεια της φάσης το διαγώνιο σουτ του Σιώζιου κατέληξε λίγο άουτ. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (41′) η Φινλανδία διεύρυνε το προβάδισμα της με κοντινή κεφαλιά του Πάλμουλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τίτινεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει, όμως το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε ως το τέλος της αναμέτρησης. Στις σημαντικότερες εξ αυτών ο Κρομμύδας νικήθηκε από τον Σίλεν στο 47΄, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 54′ ήταν για λίγο άστοχο.

Ελλάδα (Βασίλης Παπαδάκης): Νικολαΐδης, Αβραμούλης, Μόκρης, Λάβδας, Χριστόπουλος, Μωϋσιάδης, Θεοχάρης, Σιώζιος, Κρομμύδας, Σιδηρόπολος, Κάπελλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουβλατζής, Μηνασίδης, Βασιλάκος, Χνάρης, Ιωάννου, Τσιώκος, Βύντρα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την Παρασκευή 11/10 στις 12:00, στο ίδιο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook