Τρομερός Ράλλης για τον ΟΦΗ: “Να μην έχουμε μίρλα, να είμαστε όλοι δίπλα στα κακά και όχι στα καλά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Ράλλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και για την ομάδα ποδόσφαιρου στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, συμπαράστασης. “Να είμαστε περήφανοι που είναι πεντακάθαρη ομάδα και όχι δεκανίκι όπως σε προηγούμενες δεκαετίες” τόνισε μεταξύ των άλλων.

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησε στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή και δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την ομάδα ποδοσφαίρου. Όπως είπε ο ίδιος “με θυμάμαι στο “Γεντί Κουλέ” από 4 χρονών, έχω ανάμνηση ακόμα και από το περίφημο παιχνίδι με την Λάρισα με τον Χρυσάνη, διαιτητή”. 

Στην συνέχεια ο Βασίλης Ράλλης αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια για το ποδοσφαιρικό τμήμα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ ώστε να υπάρχει συσπείρωση και ενότητα.

Αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ είπε: “Θυμάμαι ακόμα και το ματς με την Λάρισα με τον περίφημο Χρυσάνη. Κοίταξε, πιστεύω ότι υπάρχει μίρλα, γκρίνια και δυστυχώς έχει περάσει ο οπαδισμός του πληκτρολογίου παρά του γηπέδου. Δεν γίνεται να είναι όλα θετικά, εμείς που είμαστε ΟΦΗ, είμαστε ΟΦΗ γιατί δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι έχει κάνει ο Μπούσης και όσοι έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους καταλαβαίνουν τι έχει κάνει. Έχουμε έναν προπονητή που μπορούν να μιλήσουν πολλοί για το ποιος είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Είναι μια πεντακάθαρη ομάδα που δεν αποτελεί δεκανίκι όπως συνέβαινε άλλες δεκαετίες και τα οποία τα γνωρίζει όλος ο κόσμος στο Ηράκλειο. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Δυστυχώς για κάποιες ομάδες όπως ο ΟΦΗ, διαβάζω ότι δεν έχουμε αμυντικό χαφ, δεν έχουμε το ένα ή το άλλο απλά δεν μπορούμε να έχουμε την ποσότητα των παικτών που έχουν οι άλλοι μεγάλοι. Οκ, δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή χτύπησε ο Νέιρα, πρέπει να έχουμε τέσσερα 10αρια στην ομάδα”.

Παράλληλα είπε ότι: “Μεταγραφικά, αστοχίες θα βρούμε σε όλες τις ομάδες. Εμείς στο μπάσκετ κάναμε πέρυσι πέντε και λέγαμε, μακάρι να μας βγουν οι τρεις. Δεν μπορείς να κάνεις πάντα αυτό που επιθυμείς. Για παράδειγμα, όλοι στενοχωρηθήκαμε που έφυγε ο Βούρος, δεν μπορείς όμως να κάνεις συγκρίσεις με το ποιος θα παίζει στην θέση του και να συγκρίνουμε με άλλους παίκτες. Το ίδιο με τον Μεγιάδο που είχαμε μια σχέση επειδή έφερνε το παιδί του στο μπάσκετ. Δεν γίνεται να έχουμε συνέχεια μίρλα γιατί την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με ότι βλέπω. Αυτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Οκ, έγινε μια γκέλα δεν το συζητάμε όμως αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες τις οποίες θα κερδίσεις και χειρότερες ομάδες από τις οποίες θα χάσεις. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά, τον προπονητή, όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ στις στενοχώριες. Το είπε και ο Δέλλας την προηγούμενη εβδομάδα. Σας θέλουμε δίπλα μας στα δύσκολα. Όταν μπαίνει γκολ, όλα είναι εύκολα, στα δύσκολα χρειάζεται η συμπαράσταση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά για τον αθλητισμό. Μου αρέσει που είναι πεντακάθαρη η ομάδα, όποτε βρίσκω τον χρόνο και δεν έχω υποχρεώσεις είμαι στο γήπεδο και δεν θέλω να χάνω κανένα παιχνίδι. Από 4 χρονών είμαι στο “Γεντί Κουλέ” και θα συνεχίσω να είμαι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook