H επιθετική πολυφωνία του ΟΦΗ: 12 γκολ με 9 διαφορετικούς σκόρερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ με τις επιδόσεις του στην επίθεση όχι μόνο δείχνει την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση αλλά την ίδια ώρα αναδεικνύει πρωταγωνιστές με εννέα διαφορετικούς παίκτες να έχουν βρει δίχτυα.

Έπειτα από επτά αγωνιστικές ο ΟΦΗ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 12 γκολ και μόλις στο -1 από τον ΠΑΟΚ που ωστόσο έχει σκοράρει τέσσερις φορές με πέναλτι. Αυτό ωστόσο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η επιθετική πολυφωνία που έχει με εννέα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να έχουν σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα!

Έπειτα από επτά αγωνιστικές, ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς ο ΟΦΗ δείχνει να είναι, επιθετικά, μια… “Λερναία Ύδρα” καθώς δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη αλλά σε πολλούς διαφορετικούς.

Μάλιστα για τον ΟΦΗ έχουν βρει γκολ εκτός από επιθετικοί, ένας αμυντικός (Λαμπρόπουλος) και ένας κεντρικός χάφ (Μπαΐνοβιτς).

Φούντας, Λαμπρόπουλος, Γιούνγκ έχουν πετύχει από δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και από ένα οι Σαλσίδο, Μπαΐνοβιτς, Μπρεσσάν, Σενγκέλια, Μπόρχα Γκονθάλεθ, Νους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook