Μπρεσσάν: “Είμαστε ο ΟΦΗ, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκάθαρος ο Ματέους Μπρεσσάν μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τον στόχο του ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε ότι αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην σύζυγο του και την κόρη του.

“Είναι πολύ σημαντική νίκη. Ο Πανσερραϊκός είναι δυνατή ομάδα όμως εμείς είμαστε ο ΟΦΗ και είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να τα κερδίζουμε” είπε αρχικά ο Ματέους Μπρεσσάν και συνέχισε για το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε τρία γκολ: “Στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς ευκαιρίες. Κάναμε πολύ καλή δουλειά επιθετικά, πετύχαμε τρία γκολ εκτός έδρας και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Το επόμενο στάδιο είναι να αποκτήσουμε ισορροπία και να μην δεχόμαστε τόσα γκολ. Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου, αν δεν δεχόμασταν γκολ σήμερα θα κερδίζαμε πιο εύκολα”.

Όσον αφορά το γκολ που ο ίδιος πέτυχε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Όλοι δουλεύουμε για αυτό στα αποδυτήρια, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας. Είμαι εδώ πάντα για να βοηθάω τον ΟΦΗ. Αφιέρωσα το γκολ στην γυναίκα μου και την κόρη μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook