Δέλλας: “Δίχως λόγο δώσαμε ψυχολογία στον Πανσερραϊκό – Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

“Ήρθαμε στις Σέρρες για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς που μας έλειψαν την προηγούμενη εβδομάδα θέλοντας να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε με 2-0 και κάπου εκεί το χάσαμε. Δώσαμε δίχως λόγο την δυνατότητα στον Πανσερραϊκό να πάρει ψυχολογία και να φτάσει στην ισοφάριση, μέσα από δικά μας λάθη” ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ για να συνεχίσει: “Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ και ισοφαρίσαμε τους τρεις χαμένους βαθμούς. Θα μας βοηθήσει η διακοπή ώστε να ενταχθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές, να βρούμε την χημεία μας και να είμαστε έτοιμοι γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ο Πανσερραϊκός έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού και είναι σημαντικό όταν παίρνεις εκτός έδρας τρεις βαθμούς. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί έπαιξαν καλά, θα ξεκουραστούν λίγο και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις”.

Για το φετινό πρωτάθλημα ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε “αν δείτε τα αποτελέσματα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, υπομονή στο πλάνο που έχει κάθε ομάδα και μακάρι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο”.

Τέλος για την κλήρωση του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε να διατηρεί χαμηλούς τόνους: “Είναι πολύ μακρινά αυτά, υπάρχουν πιο μπροστά άλλα ζητήματα για να τα λύσουμε και όταν έρθει η ώρα του κυπέλλου θα το σκεφτούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook