Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό.

Sdna.gr: “Ανατροπές και χαμένες ευκαιρίες στις Σέρρες. Με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 2-3 του Πανσερραϊκού και να ανεβαίνει στην βαθμολογία”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού προηγήθηκε με δύο γκολ, ισοφαρίστηκε από τον Πανσερραϊκό πριν το ημίχρονο αλλά η ανωτερότητα του διατηρήθηκε και πήρε το τρίποντο (2-3) με τον Ταξιάρχη Φούντα στο 89ο λεπτο”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο στις Σέρρες, επικρατώντας 3-2 του Πανσερραϊκού σ’ ένα ματς μεγάλες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο πρώτο μέρος από το 0-2, ωστόσο ο Φούντας στο 89ο λεπτό έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς με πέναλτι”.

Gazzeta.gr: “Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν ως τώρα στη σεζόν, ο ΟΦΗ έφυγε από τις Σέρρες με τη νίκη (2-3) κόντρα στον Πανσερραϊκό. Σε μια αναμέτρηση γεμάτη φάσεις και γκολ οι Κρητικοί προηγήθηκαν 2-0, οι Σερραίοι ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά ο Φούντας στο 89′ με πέναλτι έδωσε το σπουδαίο τρίποντο στους Ηρακλειώτες”

Sport-fm.gr: “Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες ο… λεβέντης ΟΦΗ! Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μετά την σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, πήρε σημαντικό τρίποντο επί του Πανσερραϊκού σε ματς θρίλερ επικρατώντας 3-2 στις Σέρρες για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook