Ψυχοβγάλτης ο ΟΦΗ αλλά πήρε σπουδαίο διπλό στις Σέρρες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, ισοφαρίστηκε, στο δεύτερο ημίχρονο έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και στο 88′ ο Φούντας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι χάρισε στον ΟΦΗ τη νίκη με 3-2 επί του Πανσερραϊκού.

Ο Τραϊανός Δέλλας προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος. Μπαϊνοβιτς και Καραχάλιος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μπάκιτς έπαιζε μπροστά του ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Νους, Σενγκέλια και Σαλσίδο.

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα του έχοντας την κατοχή της μπάλας και απειλούσε ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Απείλησε με το σουτ του Καραχάλιου που έδιωξε σε κόρνερ ο Γκουγκεσασβίλι και στην συνέχεια, στο 8ο λεπτό ήρθε το 0-1 με τον Σενγκέλια να εκτελεί το κόρνερ, ο Μπρεσσάν με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Το γρήγορο γκολ του Βραζιλιάνου έδωσε ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που απείλησαν ξανά με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να αποκρούει το σουτ του Σαλσίδο και στο 25′ ο Ιταλός δημιούργησε το δεύτερο γκολ κάνοντας το γύρισμα και ο Νους από κοντά έκανε το 0-2.

Ο ΟΦΗ ήταν μπροστά με δύο γκολ διαφορά ωστόσο για έναν ανεξήγητο λόγο, στην συνέχεια μέχρι και στο τέλος του ημιχρόνου ήταν σαν να εξαφανίστηκε από το γήπεδο με τον Πανσερραϊκό να δείχνει περισσότερο απειλητικός φτάνοντας στην ισοφάριση.

Tρία λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 1-2 με τον Δεληγιαννίδη να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπετανκόρ έβαλε στην πλάτη τον Λαμπρόπουλο και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του ΟΦΗ σκόραρε.

Ούτε το γκολ του Πανσερραϊκού αφύπνησε τους παίκτες του ΟΦ0Η που δεν είχαν δικαιολογήσει την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο και ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Φαρές να παίρνει το ριμπάουντ μετά το σουτ που απέκρουσε ο Χριστογεώργος και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος για να πετύχει το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα και είχε ένα πολύ καλό διάστημα μέχρι το 75′ όπου έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Δοκάρι με τον Γιουνγκ, χαμένο τετ α τετ με τον Αργεντινό, σουτ όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα.

Στο 87′ ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τον ΟΦΗ με καταπληκτική ενέργεια του Νους που του έγινε φάουλ, σηκώθηκε και στην συνέχεια κέρδισε το πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-3 για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook