Αλλαγές από Δέλλα ενόψει Πανσερραϊκού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία του για το παιχνίδι των Σερρών και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς, ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Με τον Χουάν Νέιρα να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, παρότι βέβαια δεν είναι απόλυτα έτοιμος για την Κυριακή, ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυριακάτικη αναμέτρηση όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Δέλλας πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην βασική ενδεκάδα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό. Βασική προϋπόθεση είναι και ο σχηματισμός των Σερραίων που με τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο τους πέτυχαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Λαμίας με τον Ισπανό τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του με διαφορετικό σύστημα και τριάδα στην άμυνα.

Ένα στοιχείο που πρόκειται να παίξει ρόλο στα πλάνα του Δέλλα που θα αναπροσαρμόσει τα σχέδια του στον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει ο ΟΦΗ να βρει γκολ απέναντι σε μια άμυνα που μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα με 13 γκολ παθητικό ενώ την ίδια ώρα εκείνος δείχνει ότι λόγω της ποιότητας βρίσκει γκολ σε κάθε αγωνιστική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook