Λόγια από καρδιάς από τον Πετράκη για τον ΟΦΗ: “Η ομάδα δεν θέλει απαξίωση, μιζέρια και κακομοιριά – Να βοηθήσουν όλοι με στήριξη και ομοψυχία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη όπου μίλησε με λόγια καρδιάς για τον ΟΦΗ και την στήριξη που χρειάζεται να έχει από όλους, ο Γιάννης Πετράκης έκανε κατάθεση ψυχής στον ΣΠΟΡ FM 104,2.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή όπου μεταξύ των άλλων, έδωσε την δική του οπτική για τον ΟΦΗ ενόψει του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μιλώντας πάντα με ειλικρίνεια και λόγια που βγαίνουν απευθείας από την καρδιά του, ο Κρητικός προπονητής κατέθεσε την δική του άποψη για την στήριξη που χρειάεται να έχει ο ΟΦΗ. Λέγοντας λόγια που βγήκαν από την καρδιά του, καταθέτοντας την άποψη του με ειλικρίνεια – όπως επανέλαβε αρκετές φορές, ο Γιάννης Πετράκης είπε χαρακτηριστικά: “Πέρυσι το πρωτάθλημα κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Στο γκρουπ του υποβιβασμού, την προτελευταία αγωνιστική δεν ήταν σίγουρη καμία ομάδα. Συγνώμη, όλες αυτές οι ομάδες που έχουν φιλοδοξία και στόχους, γιατί ξεχώρισε μόνο η Λαμία που πάντα συμβαίνει να ξεπετάγεται μια ομάδα από το πουθενά; Λέμε τώρα ότι ο ΟΦΗ θέλει να μπει στην πεντάδα και να βγει στην Ευρώπη, μα αυτήν την φιλοδοξία την έχουν όλες οι ομάδες. Και ο ΟΦΗ έχει ιστορία και αυτόν τον στόχο αλλά και η Παναχαϊκή, η Λάρισα και ο Ηρακλής έχουν ιστορία όμως λείπουν από την μεγάλη κατηγορία τόσα χρόνια. Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία τι κάνω κάθε μέρα και μέσα από την στάση μου να βοηθήσω την δουλειά και την προσπάθεια ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη από τους ανταγωνιστές της γιατί τώρα δεν υπάρχουν κακές ομάδες. Το να λέμε την μια μέρα ότι πάει για Ευρώπη επειδή κέρδισε δύο παιχνίδια και την άλλη επειδή έχασε, να λέει ότι πάει για να πέσει. Υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που θα κερδίζει συνέχεια; Δεν πρέπει να ξέρουμε πως και οι άλλοι που είναι δίπλα μας, επενδύουν, αγοράζουν καλούς παίκτες και έχουν φιλοδοξίες; Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Να έχουμε φουλ καλή ενέργεια και πίστη στην ομάδα και να την μεταφέρουμε όλοι μας. Γιατί και ο κόσμος του ΟΦΗ θέλει να πάει ψηλά η ομάδα και η διοίκηση και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και οι δημοσιογράφοι. Για τον ίδιο σκοπό προσπαθούν όλοι. Αλήθεια λέω, δεν μου αρέσει την μια πουλιά, την άλλη αυγά και την άλλη καλάθια. Όποιος είναι έξω από τον χορό και να θέλει να βοηθήσει, στο καλύτερο παιχνίδι μπορώ να βρω ψεγάδια. Είναι που εστιάζω. Πριν το πρωτάθλημα δεν υπάρχει συμφωνία ποιος θα πετύχει τι. Πως αλλιώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και στήριξη. Υπάρχει κανείς παίκτης ή προπονητής που να μην θέλει να πάει ψηλά; Το να κάθομαι απ’ έξω να κάνω κριτική, είναι το πιο εύκολο. Το να κάθομαι απ’ έξω και να λέω ότι η ομάδα θέλει πεντάδα και να την απαξιώνω, την βοηθάω; Πρέπει να βοηθήσω με την καλή κουβέντα και την στήριξη και όχι με την απαξίωση.

Για μένα είναι αυτό που πιστεύω για τον ΟΦΗ, είναι το ίδιο που λέω και εδώ στο Αγρίνιο. Είμαστε συμπολεμιστές για τον ίδιο στόχο. Υπάρχει κανείς που να μην κάνει λάθη; Πως θα γίνει δηλαδή; Να κάνουμε τα λάθη και να υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν ευθύνη και να απαξιώνουν μεταφέροντας ανασφάλεια, μιζέρια, κακομοιριά και κακό κλίμα;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook