Περήφανοι στον Αστέρα Ρεθύμνου για τον διεθνή Αποστολάκη: “Γιάννη συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρα σου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Ρεθύμνου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την περηφάνια του για τη νέα κλήση του 20χρονου μέσου στην Εθνική Ελπίδων.

Πρόκειται για την ομάδα από την οποία μετακόμισε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου του Ρεθύμνου:

“Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Γιάννη Ταουσιάνη για την Εθνική Ελπίδων συμπεριλαμβάνεται για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αποστολάκης, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΦΗ, που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία μας.

Η πρόσκληση αφορά δύο αναμετρήσεις, το φιλικό παιχνίδι στην Σλοβακία με την ομώνυμη Εθνική ομάδα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου (16.30) και του «τελικού» με την Κροατία εκτός έδρας την Τρίτη 15 Οκτωβρίου (19.00) για την 16η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025.

Το φιλικό με την Σλοβακία θα διεξαχθεί στο Štadión pod Zoborom, Nitra, ενώ το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κροατία όπου η Εθνική μας θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την 2η θέση θα γίνει στο Gradski stadion Ivan Kušek Apaš, Koprivnica. Πρόκειται για μία ακόμη τιμή και μέγιστη ευθύνη για τον Γιάννη, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία, όπως και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γιάννη συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρα του και να κάνεις και εμάς υπερήφανους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook