“100αρης” ο Ταξιάρχης Φούντας στην Super League 1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σημαδιακό ήταν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό για τον 28χρονο επιθετικό που έφτασε τις 100 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Ταξιάρχης Φούντας επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια και την περασμένη Κυριακή με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Super League 1. Όπως αναφέρει η Super League 1: “Το 100ό του παιχνίδι στην Super League έπαιξε ο Ταξιάρχης Φούντας του ΟΦΗ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στις 17 Μαρτίου 2012 στην κατηγορία με τα χρώματα της ΑΕΚ στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι συμμετοχές του είναι με την ΑΕΚ (35), με τον Πανιώνιο (45), τον Αστέρα Τρίπολης (16) και τον ΟΦΗ (4). Έχει σημειώσει 12 γκολ στην πορεία του στην κατηγορία και έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί”

Παράλληλα η ιστοσελίδα της Super League 1 αναφέρεται και στην παράδοση μεταξύ ΟΦΗ και Παναιτωλικού όπου τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν λήξει με το ίδιο σκορ (2-1): “Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό – ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης – έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου είχε επικρατήσει με αυτό το σκορ και στην προηγούμενη επίσκεψη της για το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε και το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα τους (25/09/24) που πήρε τη νίκη ο ΟΦΗ με 2-1. Η προηγούμενη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Αγρινίου ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2023, όταν επικράτησε με 3-2 του Βόλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook