Δέλλας: “Δική μου η ευθύνη για την ήττα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

“Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς και για αυτό ευθύνομαι εγώ γιατί δεν μπόρεσα να πείσω τους παίκτες μου για την σημαντικότητα του αγώνα και των τριών βαθμών. Ενώ μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος μας θα μας περιμένει και σκοράραμε, το παιχνίδι – σταματήσαμε να παίζουμε δίχως βέβαια να απειληθούμε στο πρώτο ημίχρονο παρότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού μας πάγωσε και το δεύτερο που ήταν ένα τυχερό γκολ. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο λόγος του να σταματάμε να παίζουμε ενώ προηγούμαστε και να ξεκινάμε ξανά όταν είμαστε πίσω στο σκορ. Είμαι πάντα με τους παίκτες μου, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, οι αντιδράσεις είναι λογικές και κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη” ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τραϊανού Δέλλα και συνέχισε: “Μετά το γκολ θα ήθελα περισσότερη κατοχή της μπάλας, είναι δύσκολο όταν παίζει ο αντίπαλος με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα”.

Για το αν διαφοροποιήθηκε το πλάνο του σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου: “Τόσο την Τετάρτη, όσο σήμερα το πλάνο ήταν ότι θέλαμε να κυκλοφορούμε περισσότερο την μπάλα και παράλληλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο χάσιμο της μπάλας. Στο κύπελλο το φάγαμε μετά από μια φάση, σήμερα ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε τόσο μεγάλο πρόβλημα, ισοφαριστήκαμε από μια στατική φάση και αυτά μπορούν να συμβούν. Αυτό που πρέπει να ψάξουμε με τους παίκτες μου είναι ότι ενώ δεν πρέπει να είμαστε φοβικοί, τι μας κάνει να μην μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα”.

Για το ότι δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα: “Ήταν προφανές, μπορεί να κλέβαμε την μπάλα, δεν κάναμε σωστές πάσες. Θεωρώ πως δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, αυτό το καθαρό μυαλό πρέπει να ψάξουμε με τους παίκτες μου ενώ προηγούμαστε και σε αντίδραση με το προηγούμενο ματς όπου αντιδράσαμε σωστά παρότι βρέθηκαμε πίσω στο σκορ”.

Για το ότι ο ΟΦΗ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια: “Είναι κάτι που με απασχολεί και μένα, πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα και να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε σε ισορροπία την απώλεια των βαθμών. Πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook