Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Το μαγικό γκολ του Μπαϊνοβιτς δεν αρκούσε στον ΟΦΗ, που είδε τον Παναιτωλικό να του… κλέβει τη νίκη (1-2) με ανατροπή και αυτογκόλ στο 84ο λεπτό”.

To10.gr: “Ο Παναιτωλικός ήταν φοβερός στο Ηράκλειο και επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, όντας ανώτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-2, που έφυγε με ένα σημαντικό διπλό χάρη στο αυτογκόλ του Χριστόπουλου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League”.

Gazzeta.gr: “Ματς – καρμπόν σαν του Κυπέλλου αλλά… από την ανάποδη. Ο ΟΦΗ με την γκολάρα του Μπαϊνοβιτς προηγήθηκε με 1-0, αλλά στην επανάληψη ο κυριαρχικός Παναιτωλικός αρχικά ισοφάρισε με τον Στάγιτς και εν συνεχεία με το αυτογκόλ του Χριστόπουλου από την σέντρα του Μπελεβώνη πήρε τη μεγάλη νίκη (1-2) στο Ηράκλειο!”

Sport-fm.gr: “Με τρομερή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός έφερε τούμπα τον κάκιστο μετά την ανάπαυλα ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας τεράστιο διπλό (1-2) και παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook