Για τη νέα νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:00, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, θέλοντας να πάρει αυτή τη φορά τη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την πρόκρισή του στο κύπελλο επί των Αγρινιωτών

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του με 2-1 και με ανατροπή επί του Παναιτωλικού για το κύπελλο Ελλάδας, ο ΟΦΗ υποδέχεται εκ νέου την ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλοντας να κάνει το 2Χ2 κόντρα στους Αγρινιώτες μέσα σε λίγες ημέρες. Ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού την περασμένη Τετάρτη όμως σήμερα μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον Όμιλο να θέλει το τρίποντο για να αναρριχηθεί στους 11 βαθμούς και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά, η αποστολή δεν περιλαμβάνει κάποια έκπληξη. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Juan Neira, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Baumann, Naumov, Καλαφάτης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Gonzalez, Abanda, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Bressan, Silva, Bainovic, Καραχάλιο, Bakic, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Shengelia, Riera, Nuss, Θεοδοσουλάκη, Salcedo, Φούντα, Jung.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook