Αποκαλυπτικός Νους: “Υπέροχο το Ηράκλειο, να κάνουμε κάτι σημαντικό για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τιάγκο Νους μίλησε αποκλειστικά στην viber community του ΟΦΗ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού με την οποία προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και μιλώντας αποκλειστικά στην viber community των φιλάθλων του club εξέφρασε την απόλυτη χαρά του για όσα έχει ζήσει στην Κρήτη.

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση του, όντας απόλυτα ενημερωμένος για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, για μια διάκριση λέγοντας πως: “Ξεκινώντας από τους στόχους που έχουμε, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό υπογράμμισε ότι: “Ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους, αυτό δεν έγινε από μένα μόνο αλλά χάρις στους συμπαίκτες μου. Είναι η ασίστ του Μάρκο (σημ. Μπάκιτς) αλλά και αυτή που μου δίνει ο Γιάννης (σημ. Χριστόπουλος)”.

Όσον αφορά τη νίκη την περασμένη Τετάρτη: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, είμναι χαρούμενος που κατάφερα να συνεισφέρω σε αυτή τη νίκη”.

Για τα συναισθήματα του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και τους στόχους του ΟΦΗ: “Μέσω της ομαδικής προσπάθειας θέλω να χαρίσω στον κόσμο, πρόκριση στο Κύπελλο, να προχωρήσουμε και να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Σχετικά με το Ηράκλειο είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο όμορφο μέρος, το Ηράκλειο είναι πανέμορφη πόλη, η ομάδα πολύ οργανωμένη και η αλήθεια είναι πως δεν έχω λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook