Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ακόμα πιο δύσκολο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο, από τα δύο back to back, παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό έκλεισε θετικά και ακολουθεί το δεύτερο που θα είναι ακόμα δυσκολότερο.

Ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και από το… επόμενο λεπτό που έληξε το παιχνίδι της Τετάρτης προετοιμάζεται ήδη για εκείνο που ακολουθεί, την ερχόμενη Κυριακή. Προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα δεν προέκυψαν από την αναμέτρηση του “Γεντί Κουλέ” ενώ μέσα σε όλα τα υπόλοιπα κέρδη κατάφερε να ξεκουράσει παίκτες που δεν έπαιξαν καθόλου και πλέον υπολογίζονται για την βασική 11αδα όπως οι Φούντας, Λαμπρόπουλος, Γκονθάλεθ.

Βέβαια από την άλλη πλευρά και ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Πετράκη και κατά συνέπεια αναμένεται να εμφανιστεί την Κυριακή μια διαφορετική, σε μεγάλο βαθμό, ομάδα. Το παιχνίδι πρωταθλήματος έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και αναμφίβολα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει η δεύτερη εντός έδρας νίκη. Παρ’ όλα αυτά είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ έχει εμφανιστεί η σωστή νοοτροπία που έχει περάσει ο Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του με τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίζει να κρατάει τα… χαληνάρια διατηρώντας χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζει πως η χρονιά μόλις τώρα ξεκίνησε και τον Σεπτέμβρη δεν κρίθηκε τίποτα και ποτέ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook