Το μήνυμα του Τράι στον κόσμο: “Ήταν λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα στο 0-1, τον θέλουμε δίπλα μας στα καλά και στα κακά’

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ιδιαίτερη αναφορά από τον τεχνικό του ΟΦΗ που έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για συμπαράσταση και απόλυτη συσπείρωση. “Τον θέλουμε δίπλα μας ακόμα και όταν στραβώσει το παιχνίδι. Και στα καλά και στα κακά” δήλωσε μεταξύ των άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας

Για το rotation και αν ήταν ρίσκο οι πολλές αλλαγές στην 11αδα: “Κανένα ρίσκο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στην δουλειά που κάνουμε. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Και αν θέλουμε να το πούμε για το μοναδικό παιδί που δεν είχε ξαναπαίξει, όλοι οι άλλοι είναι εν δυνάμει βασικοί παίκτες. Εμένα με ενδιαφέρει να έχω παίκτες που θα τα δίνουν όλα για την ομάδα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, θέλαμε να διασπάσουμε μια άμυνα που θα ψάξει την αντεπίθεση, το κάνει πολύ καλά ο Παναιτωλικός γιατί είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα. Μετά το γκολ, είχαμε μια νευρικότητα. Στο δεύτερο μέρος αυτό άλλαξε, ήμασταν πιεστικοί, ψάξαμε χώρους από τα πλάγια και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί γύρισαν ένα παιχνίδι επειδή η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο δεν ήταν η καλύτερη για αυτούς. Το Κύπελλο μας ενδιαφέρει γιατί θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακρυά γίνεται. Στο τέλος της ημέρας, αξίζαμε αυτή τη νίκη και με τον τρόπο που παίξαμε και με τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα και πιστεύω πως το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό και αυτό κοιτάζουμε από εδώ και τώρα”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Ο Παναιτωλικός έχει καλούς παίκτες και τεχνίτες στον άξονα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και από τακτικής προσέγγισης και από ποιότητας. Ζήτησα από τους παίκτες να ξεχάσουν πολύ γρήγορα το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο”.

Για την φράση περί ατμόσφαιρας στο γήπεδο: “Μετά το γκολ ο κόσμος δεν μας βοήθησε και τόσο. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα γιατί σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα και θέλουμε να είναι κοντά μας, ότι και αν συμβαίνει. Σε μια κατάσταση νευρική που δεν πρέπει να μας επηρεάζει εμάς, όπως και να’ χει στην έδρα μας παίζουμε, ο κόσμος είναι η δύναμη μας και τον θέλουμε δίπλα μας και στα καλά μας και στα κακά μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook