Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Μπορεί ο Παναιτωλικός να προηγήθηκε με γκολ του Μαϊντέβατς (18΄) στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο ο ψυχωμένος ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και με δύο…μπαλωθιές (59΄- 71΄)του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Τιάγκο Νους («χρυσή» – αλλαγή του Δέλλα στο 46΄) «εκτέλεσε» (2-1) την ομάδα του Αγρινίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Νους που πέτυχε δύο γκολ και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα”.

Sport24.gr: “Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Νους που σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο απαντώντας στο γκολ του Παναιτωλικού, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 απέναντι στα καναρίνια και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson”.

Gazzeta.gr: “Ο Νους ήρθε από τον πάγκο, βρήκε δύο φορές δίχτυα και ο ΟΦΗ ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1, το έκανε 2-1 και πήρε κόντρα στον Παναιτωλικό την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος”.

Sport-fm.gr: “Ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Νους στο ημίχρονο, ο Αργεντινός σκόραρε δις και έφερε τούμπα τον Παναιτωλικό για το 2-1 και την πρόκριση του ΟΦΗ στην 5η φάση του Κυπέλλου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook