«Ο Σενγκέλια νιώθει εξαιρετικά στον ΟΦΗ – Ίσως κληθεί στην Εθνική τον Οκτώβριο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται από τα ΜΜΕ της Γεωργίας για τον πρώτο μήνα παρουσίας του συμπατριώτη τους στον ΟΦΗ όπου με λεπτομέρειες τονίζεται η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη του Δέλλα προς το πρόσωπο του.

Ο Σενγκέλια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ, καθώς έχει ήδη σκοράρει μία φορά και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε τρεις αναμετρήσεις. Αθλητική ιστοσελίδα από την Γεωργία δημοσίευσε ρεπορτάζ για τον παίκτη του ΟΦΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται εξαιρετικά στην ομάδα και το Ηράκλειο, ενώ παράλληλα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τραϊανός Δέλλας. Μάλιστα, γίνεται λόγος για τα εξαιρετικά στατιστικά του μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα το δημοσίευμα τονίζει ότι δεν αποκλείεται ο Σενγκέλια να κληθεί στην Εθνική Γεωργίας για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου κόντρα στην Ουκρανία και την Αλβανία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του crystalsport.ge:

«Ο Λεβάν Σενγκέλια ξεκίνησε τη σεζόν στην Ελληνική Super League πολύ καλά με τον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ σε τρία παιχνίδια. Σκόραρε κόντρα στον Βόλο στο ντεμπούτο του, μοίρασε δύο ασίστ κόντρα στον Άρη και έδωσε την ασίστ στον Βασίλη Λαμπρόπουλο για να σκοράρει στο φινάλε στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Λεβάν έχει 4 goal contributions σε 3 παιχνίδια και ίσως κληθεί από τον Γουιλί Σανιόλ για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το CrystalSport, ο Λεβάν νιώθει καλά στη νέα του ομάδα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή, Τραϊανό Δέλλα. Νιώθει αυτοπεποίθηση από τον Δέλλα, κάτι το οποίο χρειάζεται για να πραγματοποιεί σταθερά παραγωγικά παιχνίδια. Στον ΟΦΗ, νιώθει όσο καλά ένιωθε τη σεζόν 2018-19, όταν φορούσε την φανέλα της Ντιναμό Τυφλίδας και είχε προπονητή τον Ισπανό Σίσκο Μουνιόθ, όταν και ήταν εκ νέου πολύ παραγωγικός.

Ο προπονητής το ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, εμπιστεύεται πολύ τον Σενγκέλια, κάτι το οποίο φάνηκε στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό, όταν η ομάδα του έχανε με 1-0. Στο τέλος του αγώνα, ο Δέλλας είχε αλλάξει όλους τους επιθετικούς της ομάδας, όμως άφησε μόνο τον Σενγκέλια και τον Γιουνγκ από όσους ξεκίνησαν. Στο τέλος, το να αφήσει τον Σενγκέλια στο γήπεδο έσωσε το παιχνίδι.

Τον Σεπτέμβριο, ο Λούκα Λοκοσβίλι έπαιξε ως αριστερό wingback στην Εθνική Γεωργίας. Επίσης, ο Γκεόργκι Τσιταϊσβίλι και Ιρακλί Αζάροβ υπολογίζονται για την συγκεκριμένη θέση, παρότι ο Αζάροβ δεν έχει παίξει πρόσφατα με την Σαχτάρ. Έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι με την Καρπάτι Λβιβ στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, όπως και στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπολόνια. Έτσι, ο Σανιόλ μπορεί να καλέσει τον Σενγκέλια αντί του Αζάροβ.

Θυμίζουμε ότι ο Σενγέλια αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ στον ΟΦΗ, και ως αριστερό wingback στην Εθνική ομάδα. Ο Σανιόλ τον δοκίμασε σε αυτή τη θέση σε ένα φιλικό με το Μαρόκο το 2022 και έκτοτε τον υπολογίζει στην συγκεκριμένη θέση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook