Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η… έξτρα μεταγραφή του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποδεικνύει σε κάθε του φετινή εμφάνιση ότι μπορεί να θεωρηθεί μία εξαιρετική «εσωτερική» μεταγραφή για τον ΟΦΗ, δείχνοντας σταθερότητα και βοηθώντας σημαντικά με την εμπειρία του

«Πέρυσι δεν ήμουν αυτός που ήθελα να είμαι. Δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είναι η αλλαγή, ότι ήμουν στο εξωτερικό και μετά ήρθα εδώ, μπορεί να επηρεάστηκα. Ξέρω τα λάθη μου, ξέρω ποιος είμαι και πιστεύω ότι φέτος θα είμαι αυτός που πρέπει». Αυτά είχε πει στο πλαίσιο της πρώτης φετινής προπόνηση του ΟΦΗ στις 3 Ιουλίου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δείχνοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται αλλά και την δική του αξία, η οποία ήταν και εκείνη που ανέβασε κατακόρυφα τις απαιτήσεις όταν αποκτήθηκε από τον Όμιλο.

Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός, παραδέχθηκε ότι δεν ήταν αυτός που ήθελε στην πρώτη του σεζόν με τα «ασπρόμαυρα», στην πρώτη του σεζόν πίσω στην Ελλάδα, όμως πλέον, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία γιατί αποτελεί μία εξαιρετική «εσωτερική» μεταγραφή για την ομάδα.

Τα γκολ και οι φετινές επιδόσεις

Ο Λαμπρόπουλος έχει ξεχωρίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ, όχι μόνο για τις επιδόσεις του στην άμυνα, αλλά και για τα δύο σημαντικά τέρματα που πέτυχε με κεφαλιά, τόσο κόντρα στον Άρη, όσο και κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου έκανε το 1-1 στο 90’ και έδωσε τον βαθμό στον Όμιλο.

 

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έχει αναλάβει φέτος τον ρόλο του ηγέτη στην άμυνα περισσότερο από ποτέ, καθώς έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ παράλληλα καλείται να αντικαταστήσει το κενό του Πραξιτέλη Βούρου, που μέχρι πρότινος είχε εκείνος τον ρόλο του ηγέτη στην άμυνα.

Άλλωστε ο ΟΦΗ στις αρχές της περασμένης σεζόν αγωνιζόταν με τριάδα στην άμυνα, με τον «Λαμπρό» να μην είναι συνηθισμένος στο συγκεκριμένο σχηματισμό, ενώ παράλληλα χρειαζόταν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής μετά την παρουσία του στα γήπεδα του εξωτερικού. Επίσης, ο λόγος που θεωρείται μία εσωτερική μεταγραφή είναι ο χρόνος συμμετοχής του, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 21 από τα 33 παιχνίδια της Regular Season και των Play Outs όπου μόνο στα 17 ήταν βασικός, ενώ φέτος μετράει το απόλυτο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του Τραϊανού Δέλλα στο πρόσωπό του. Άλλωστε ο Δέλλας έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μαζί του, με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του να μην είναι τυχαία…

Ο Λαμπρόπουλος με… αριθμούς

Την φετινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ μετράει -μέχρι στιγμής- 5 αγώνες, 487 αγωνιστικά λεπτά, 21 επεμβάσεις, 10 κλεψίματα, 3 τελικές και 2 πολύ καθοριστικά γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook