Λεβάν Σενγκέλια: Πρώτος στις ασίστ σε όλο το πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Λεβάν Σενγκέλια έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ, καθώς μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των ασίστ, μαζί με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ

Ο Λεβάν Σενγκέλια αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία του στα άκρα της επίθεσης του ΟΦΗ, ως ένας παίκτης που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής καθώς μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού και γνωρίζει άψογα το πρωτάθλημα της Super League 1. Με τις πρώτες του επίσημες εμφανίσεις, ο Γεωργιανός εξτρέμ έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Τραϊανού Δέλλα, δικαιώνοντας μέχρι στιγμής στον απόλυτο βαθμό την επιλογή τους.

Ο Σενγκέλια απουσίασε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, όπου ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο στα επόμενα τέσσερα έδειξε πόσο επιδραστικός μπορεί να γίνει στο επιθετικό παιχνίδι του ΟΦΗ, είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας γκολ για τους συμπαίκτες του. Οι κινήσεις του 28χρονου ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες της ανανεωμένης φέτος επίθεσης του Ομίλου και αυτό αποδεικνύεται και στα… χαρτιά.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας μέχρι στιγμής 4 goal contributions στο πρωτάθλημα, ο Σενγκέλια είναι υπεύθυνος για τα μισά γκολ του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Ο έμπειρος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ασίστ στο πρωτάθλημα, έχοντας μοιράσει τρεις, όσες και ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Σενγκέλια σκόραρε στο «διπλό» στον Βόλο, ενώ στη συνέχεια μοίρασε δύο ασίστ στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και μία στο χθεσινό (22/09) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, με την οποία ήρθε και η ισοφάριση του Λαμπρόπουλου στο φινάλε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook