Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό.

Sdna.gr: “Ο ανώτερος Λεβαδειακός προηγήθηκε με γκολάρα του Μπάλτσι (46΄) ωστόσο ο ΟΦΗ παρά τις χαμηλές…στροφές στις οποίες κινήθηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον Λαμπρόπουλο στο 94΄ κι έφυγε (ανέλπιστα) με το βαθμό της ισοπαλίας απ΄την Βοιωτία”

To10.gr: “Με… μπαλοθιά του Λαμπρόπουλου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά, μετά το 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ έσωσε τον πόντο στο 90+5′, με τον Λαμπρόπουλο να απαντάει στην γκολάρα του Μπάλτσι στο 46ο λεπτό και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό να λήγει 1-1”.

Gazzeta.gr: “Στο 95′ με κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος έσωσε τον βαθμό για τον ΟΦΗ (1-1), αφού η γκολάρα του Γκιγιέρμο Μπάλτσι δεν ήταν αρκετή για να δώσει στον Λεβαδειακό την πρώτη νίκη της σεζόν”.

Sport-fm.gr: “Ο Λεβαδειακός κρατούσε στα χέρια του τη νίκη, αλλά ο Λαμπρόπουλος έδωσε το φιλί της ζωής στον ΟΦΗ, σκοράροντας στο 90’+5’ για το τελικό 1-1.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook