Δέλλας: “Με συνεχείς καθυστερήσεις δύσκολα βρίσκεις ρυθμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο γεγονός ότι το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές ενώ με ειλικρίνεια ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στάθηκε στην συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στα στοιχεία που δεν τον άφησαν ικανοποιημένο ενώ παράλληλα τόνισε ότι μένει ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν σταμάτησαν να παλεύουν μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας

Το παιχνίδι, ποιότικα δεν ήταν καλό, από την μεριά μας τουλάχιστον. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ εκνευρισμένοι, δεν κρατήσαμε μπάλα, το γήπεδο δεν βοήθησε. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε πρόβλημα με άμεσες μπάλες και θα ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε. Τα παιδιά προσπάθησαν να δημιουργήσουν την ψυχραιμία τους, είχαν εκνευρισμό και με κάποια σφυρίγματα του διαιτητή. Δεχτήκαμε ένα καταπληκτικό γκολ και ενώ δεν φαινόταν ότι μπορούσαμε ν’ αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να κρατήσουμε παραπάνω την μπάλα. Ο αντιπαλος οπισθοχώρησε και έτσι ήρθε το γκολ που μας δίνει αυτόν τον βαθμό που βάσει της εικόνας εκεί θα πήγαινε στην ισοπαλία γιατί είναι η μορφή του αγώνα με πολλές καθυστερήσεις όπου δύσκολα μια ομάδα μπορεί να βρει ρυθμό. Αν μπορώ να βρω ένα θετικό είναι ότι οι παίκτες δεν παράτησαν το παιχνίδι παίρνοντας αυτόν τον βαθμό που μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook