Χατζηθεοδωρίδης: “Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν ήταν καλή η εικόνα μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέντευξη του που παραχώρησε στη Nova, o αριστερός μπακ του ΟΦΗ με ειλικρίνεια τόνισε ότι χρειάζεται να παρουσιαστεί ακόμα βελτιωμένος στην συνέχεια του αγώνα εκφράζοντας την χαρά του που βρίσκεται στο Ηράκλειο.

“Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, γνωρίζαμε πως θα υπάρχουν αρκετές μονομαχίες και να παλέψουμε μέχρι τέλους και αυτό κάναμε με το γκολ του Βασίλη. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, συμβαίνουν αυτά και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις αλλιώς. Αυτό κάναμε ως ομάδα και δικαιωθήκαμε στο τέλος με το γκολ της ισοφάρισης” ήταν το σχόλιο του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συνεχίζοντας ότι: “Θα υπάρξουν και άλλα τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είναι ένα μεγάλο μάθημα για εμάς και να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος: “Στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε αρκετό χρόνο να βελτιωθούμε και πολλά περιθώρια. Θα βρούμε καλύτερα τους εαυτούς μας ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα λάθη”.

Όσον αφορά τον φετινό στόχο του ΟΦΗ: “Σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ένα εισιτήριο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε”.

Ενώ για την δική του μεταγραφή στον ΟΦΗ “από την πρώτη μέρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, τα παιδιά με αγκάλιασαν και επειδή νιώθω χαρούμενος θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook