Ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά – οβίδα στο 94′ κράτησε αήττητο τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ήρωα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που σκόραρε στο 94′, ο ΟΦΗ έφυγε από την Λιβαδειά με τον βαθμό της ισοπαλίας και ακόμα και σστην κακή του μέρα παρέμεινε αήττητος για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής ξεκινώντας βασικό τον Μπάκιτς αντί του Αποστολάκη ενώ οι υπόλοιποι 10 ήταν ίδιοι: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Γκονθάλεθ, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης.

Μπάκιτς και Μπαΐνοβιτς ήταν στον άξονα, ο Φούντας έπαιζε πίσω από τον Γιουνγκ και οι Σενγκέλια, Νους στα άκρα της επίθεσης.

Μετά από ένα δεκάλεπτο που ήταν αναγνωριστικό, ο Λεβαδειακός αποδιοργάνωσε πλήρως τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε ούτε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, ούτε να την κυκλοφορήσει με αποτέλεσμα να είναι παντελώς ακίνδυνος.

Οι γραμμές του είχαν μεγάλες αποστάσεις με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να βρίσκει ολόκληρο αεροδιάδρομο προς την περιοχή του Χριστογεώργου και απείλησε τρεις φορές με τους Τσάπρα, Μπάλτσι και Ζίνι ενώ αντιθέτως ο ΟΦΗ ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με μόλις μια τελική και αυτή ήταν μια κεφαλιά του Γιουνγκ που κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Δεν έφτανε η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε και ένα καταπληκτικό γκολ από τον Μπάλτσι στα 33 δευτερόλεπτα του δευτέρου με ένα απίστευτο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χριστογεώργου.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος ότι ο ΟΦΗ θα βγάλει αντίδραση, αυτό δεν ήρθε ποτέ. Παρότι ο Δέλλας επιχείρησε να ανακατέψει την τράπουλα με την είσοδο των Αποστολάκη, Σαλσίδο η αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ δεν ήρθε ποτέ. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν πολύ εύκολα το προβάδισμα ενώ ο ΟΦΗ την ίδια ώρα δεν είχε καμία απολύτως φάση.

Η εικόνα του ΟΦΗ δεν βελτιώθηκε ούτε με τις αλλαγές που έκανε ο Δέλλας κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται χειρότεροι από λεπτό σε λεπτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι δίχως να έχει ούτε μια τελική προς την εστία του Γκαραβέλη που ήταν θεατής σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα φύγει από την Λιβαδειά με σκυμμένο κεφάλι, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο 94′ με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου μετά την φανταστική σέντρα του Σενγκέλια με τον αρχηγό του να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook