Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Λιβαδειά

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με στόχο να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (16:30 Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule).

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου και την εντός έδρας επικράτηση επί του Άρη, ο ΟΦΗ πηγαίνει σήμερα στις 16:30 στην έδρα του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Όμιλος ψάχνει το 3Χ3 στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις και είναι έτοιμος να παλέψει για τη νίκη σε μία αναμέτρηση όπου και οι γηπεδούχοι θα ψάξουν έντονα τους τρεις βαθμούς καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν τη φετινή σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς υπολογίζει τους γνωστούς παίκτες με μοναδική εξαίρεση τον Νέιρα που τις τελευταίες ημέρες συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα,

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Bressan, Χατζηθεοδωρίδη, Gonzalez, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Abanda, Καραχάλιο, Riera, Bainovic, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Bakic, Salcedo, Φούντα, Nuss, Shengelia, Jung.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας, Juan Neira και οι Baumann, Naumov, Καλαφάτης, Silva, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook