Αποκαλύψεις από τα Μεξικάνικα ΜΜΕ: “Ο Σίλβα είχε συμφωνήσει πολύ καιρό πριν με τον ΟΦΗ, έπαιζε σε παιχνίδια για να βρίσκεται σε φόρμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια διαφορετική πτυχή της μεταγραφής του Γιορδάν Σίλβα παρουσιάζει το ESPΝ του Μεξικού που αναφέρει πως ο 30χρονος στόπερ είχε συμφωνήσει καιρό πριν διαρρεύσει η είδηση της μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Ο Γιορδάν Σίλβα είχε μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Σαν Λουίς την 1η Ιούλη και έκτοτε είχε μείνει ελεύθερος μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη όταν και συμφώνησε με τον ΟΦΗ οπότε και ήρθε στην Κρήτη.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Γιορδάν Σίλβα συμμετείχε σε αγώνες, σε μια διοργάνωση που ήταν σαν ερασιτεχνική στην πατρίδα του και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υπεύθυνος της ομάδας Axochiapan Cuauhtémoc την φανέλα της οποίας φορούσε ο νέος στόπερ του ΟΦΗ, το έκανε γιατί όπως αποδείχθηκε είχε συμφωνήσει με την ομάδα και ήθελε να παίζει ώστε να διατηρηθεί ενεργός.

Όπως τόνισε ο Άλντο Βεργκάρα, ο Σίλβα ήθελε να μην χάσει χρόνο και να μείνει ανενεργός για αρκετούς μήνες μετά την Ατλέτικο Σαν Λουίς, έτσι φόρσεε τη φανέλα της Axochiapan Cuauhtémoc για μερικά παιχνίδια, προσέχοντας πολύ τον εαυτό του. “Ο Σίλβα ήθελε να παραμείνει ενεργός, να μην χάσει τον ρυθμό του. Μαζί μας βρέθηκε μόνο για τρία παιχνίδια, μας είπε ότι ήθελε να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, καθώς είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία στο Μεξικό. Ξέραμε ότι μαζί μας θα αγωνιζόταν θα είναι για λίγο, ήταν στην ομάδα μας για περίπου 15 ημέρες και αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια”, τόνισε ο υπεύθυνος της ερασιτεχνικής ομάδας.

Μάλιστα, όπως είπε ο Βεργκάρα, ο Μεξικανός παίκτης του ΟΦΗ ζήτησε συγνώμη στους ανθρώπους της Axochiapan Cuauhtémoc, καθώς τους… άφησε στην μέση του τουρνουά. Τέλος, ο υπεύθυνος της Axochiapan Cuauhtémoc τόνισε ότι τον εξέπληξε η μεταγραφή του Σίλβα στον ΟΦΗ, καθώς δεν τους είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό συνέβη, καθώς ο παίκτης ήθελε να είναι σίγουρη η μεταγραφή για να τους ενημερώσει.

Ο Άλντο Βεργκάρα επεσήμανε ότι “Ο Γιορδάν ήταν πολύ ήρεμος, πολύ σοβαρός. Ήταν πάντα πολύ ακριβής, από τους πρώτους που έφτασαν στους αγώνες”, κλείνοντας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook