Ανακοίνωσε συνεργασία με τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» ο ΟΦΗ – Προνομιακή τιμή φοίτησης για τους παίκτες της Elite Ακαδημίας!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ ΟΦΗ, που ανακοίνωσε συνεργασία με τα «Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς»  για τις επόμενες δύο σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες της Elite Ακαδημίας να φοιτήσουν σε προνομιακή τιμή.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε μία σημαντική συνεργασία εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τα «Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς» Ηρακλείου & Γαζίου, για τις σεζόν 2024-25 και 2025-26. Με την συγκεκριμένη συνεργασία, οι ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν στα φροντιστήρια σε προνομιακή τιμή, κάτι το οποίο δείχνει ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων της ομάδας δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό σκέλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της Elite Ακαδημίας με τα «Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς» Ηρακλείου & Γαζίου, για τις σεζόν 2024-25 και 2025-26.

Μια συνεργασία που βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας, με γνώμονα πάντα τη γενικότερη εκπαίδευση και επιμόρφωση των αθλητών της Elite Ακαδημίας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας όλοι οι ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την προνομιακή τιμή φοίτησης που προσφέρουν στην ομάδα μας τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς».

Με πυκνό δίκτυο πιστοποιημένων δομών σε όλη την Ελλάδα, τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς» βρίσκονται από το 1989 μέχρι σήμερα στο πλευρό των μαθητών της χώρας, μετρώντας πλέον 85 εκπαιδευτικά κέντρα.

Εφαρμόζουν ένα πρότυπο, καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης με επίκεντρο τον μαθητή και τις ανάγκες του, ενώ η εκπαίδευση γίνεται ευκολότερη καθώς η αμφίδρομη σχέση καθηγητή – μαθητή καλλιεργείται μέσα σ’ ένα περιβάλλον φιλικό και προσεκτικά σχεδιασμένο.

Παράλληλα με τις υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες, διαθέτουν έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, επιτελώντας σπουδαίο κοινωνικό έργο ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους.

Πουρσανίδης: «Συνέχεια των ενεργειών μας με απώτερο σκοπό την επιμόρφωση, εξέλιξη και ένταξη των παιδιών, με τα κατάλληλα εφόδια, στην κοινωνία»

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλίας Πουρσανίδης υποστήριξε:

«Η συνεργασία του ΟΦΗ με τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου & Γαζίου» αποτελεί ουσιαστικά μια συνέχεια των ενεργειών μας με απώτερο σκοπό την επιμόρφωση, εξέλιξη και ένταξη των παιδιών, με τα κατάλληλα εφόδια, στην κοινωνία. Για εμάς άλλωστε είναι σημαντικό, αφενός να κατανοήσουν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μας την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης παράλληλα με την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και αφετέρου να δώσουμε μια βοήθεια στις οικογένειες των παιδιών, ώστε να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες οικονομικά απαιτήσεις της εποχής. Ευχαριστώ πολύ τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» και ιδιαίτερα τον κ. Μανόλη Μαυράκη για την συνεργασία και εύχομαι καλή σχολική σεζόν σε όλους τους μαθητές».

Μαυράκης: «Είμαστε δίπλα στους μαθητές μας με όλες μας τις δυνάμεις»

Από την πλευρά των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς», ο Μανόλης Μαυράκης τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου και Γαζίου με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΟΦΗ, της αγαπημένης ομάδας όλης της Κρήτης!

Είμαστε δίπλα στους μαθητές μας με όλες μας τις δυνάμεις και με τις μοναδικές πιστοποιημένες υπηρεσίες του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, προκειμένου εκείνοι να προοδεύσουν και να πετύχουν τους στόχους τους !

Καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρόνια!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook