Ο σκληροτράχηλος Λεβαδειακός και η προσαρμογή του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Βοιωτούς πρόκειται να έχει εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ο Λεβαδειακός στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, από 90λεπτο σε 90λεπτό αλλά με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στην Athens Kallithea παρουσίασε μια εικόνα ιδιαίτερα αξιόμαχη.

Με τον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να πάει στις καθυστερήσεις το παιχνίδι για να ηττηθεί, με την ΑΕΚ όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0 ήταν ανταγωνιστικός, απέναντι στον Πανσερραϊκό παρότι έχανε με 2-0, κατάφερε να το γυρίσει σε 2-2 και αν ήταν πιο εύστοχος θα έπαιρνε ακόμα και τη νίκη παρότι έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές.

Κατά συνέπεια το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι εύκολο, ούτε βατό. Ακόμα και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λιβαδειάς δεν είναι και ο καλύτερος της Super League 1 και αυτό δεν βολεύει τον ΟΦΗ που έδειξε πως σε καλά γήπεδα μπορεί να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές.

Προφανώς ο Λεβαδειακός δεν θα αγωνιστεί με την ίδια αφέλεια που παρουσιάστηκε ο Βόλος και ενδεχομένως να παίξει πιο κλειστά κόντρα στον ΟΦΗ αλλά πρόκειται για μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook