Βλαστός στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Εντυπωσιακή η αλλαγή του ΟΦΗ μετά την ΑΕΚ – Ο Δέλλας δείχνει τον δρόμο στα νέα παιδιά”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο αρχισκόρερ του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ όπου στάθηκε στον Άντριου Γιουνγκ και παράλληλα αναφέρθηκε πόση μεγάλη σημασία είχε για το μέλλον του συλλόγου, συνολικά, το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ.

Μια από τις μεγαλύτερες δόξες της ιστορίας του ΟΦΗ, ο Γιώργος Βλαστός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και ευρύτερα τον σύλλογο.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο Τραϊανός Δέλλας στηρίζει τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ υπογράμμισε με νόημα πως “θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για αυτό που έχει τώρα ο ΟΦΗ” ζητώντας παράλληλα στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βλαστός στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για την σημασία του γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ: “Πήγα πάρα πολλά χρόνια πίσω, ο καιρός περνάει γρήγορα αλλά είναι στιγμές που σε σημαδεύουν και σαν ομάδα και σαν προσωπικότητα και μία τέτοια στιγμή δεν μπορεί να ξεχαστεί. Είναι σαν να έγινε χθες. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε τότε να φέρουμε όλοι μαζί σαν ομάδα την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για τον ΟΦΗ και να αλλάξουμε την ιστορία της ομάδας. Από μία καλή ομάδα που όλοι τη σεβόμασταν, γίναμε πρωταγωνιστές. Όταν φεύγεις από τα Ελληνικά σύνορα και πας και αγωνίζεσαι με ομάδες από άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, θέλεις να το ξανακάνεις. Αυτό ήταν κάτι δύσκολο τότε για τις Ελληνικές ομάδες κι εμείς το καταφέραμε ξανά στη συνέχεια”.

Για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε για την εξέλιξη του ΟΦΗ μέσα στα επόμενα χρόνια: “Τότε άλλαξαν και οι απαιτήσεις, άσχετα αν δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο τότε. Τότε μας… άνοιξε η όρεξη. Ήταν και παραμένει πολύ σημαντικό, και για εμένα που έτυχε να βάλω το γκολ, αλλά και για την ομάδα. Εννοείται και για τον κόσμο, όταν λέω την ομάδα εννοώ για όλους”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Έχω δει όλα τα φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ. Είναι εντυπωσιακή η αλλαγή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Είδαμε μια άλλη ομάδα. Βοήθησαν σίγουρα οι προσθήκες και βλέπω μία ομάδα που διψάει να παίξει ποδόσφαιρο, διψάει για τη νίκη. Μου αρέσει που ο Δέλλας εμπιστεύεται τα νέα παιδιά. Όχι μόνο ξεκίνησε βασικό ένα νέο παιδί στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και εμπιστεύτηκε ένα ακόμα, να περάσει ως αλλαγή στο ματς όταν το παιχνίδι ήταν σε κρίσιμο σημείο. Αυτό δείχνει τον δρόμο στα νέα παιδιά”.

Για την κατάσταση που επικρατεί διοικητικά στον ΟΦΗ: “Μου αρέσουν οι μεταγραφές που έγιναν, στοχευμένες, ουσιαστικές και χωρίς πολλά λόγια. Είναι ποιοτικοί παίκτες και η ομάδα σίγουρα θέλει χρόνο ακόμα. Δείχνει μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει. Όταν δεν είναι ευχαριστημένος ο φίλαθλος αυτό περνάει και στην ομάδα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και όταν γίνεται το αντίστροφο. Τότε που γύρισα στην ομάδα, όταν ήταν στην Γ’ Εθνική, υπήρχε πολύ μεγάλη πίκρα και στεναχώρια. Το να είσαι με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη και μετά να τον βλέπεις στην Γ’ Εθνική δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί να μείνει αυτό που έχει τώρα. Φαίνεται ότι είναι μία ομάδα νοικοκυρεμένη, έχει δρόμο να διανύσει. Πρώτα είναι αυτό και μετά η διάκριση. Μου αρέσει πολύ ο Γιουνγκ, έχει δείξει ότι είναι ποιοτικός ο Φούντας”.

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ: “Πρέπει να μην ενθουσιαζόμαστε, να στηρίξουμε την ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι να την δούμε. Στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Βλέπω κι άλλες ομάδες δυνατές. Δεν περίμενα τόσο δυνατό τον Παναιτωλικό, ούτε την Athens Kallithea. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιαζόμαστε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είμαστε δίπλα στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook