Μοσκέρα: «Χάλασε η σχέση μου με τους ανθρώπους του ΟΦΗ γιατί δεν με άφησαν να φύγω τον Δεκέμβριο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στους λόγους που χάλασε η σχέση του με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια αποχώρησε από την ομάδα

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα αποχώρησε το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε έχοντας καταφέρει να πετύχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 6 συμμετοχές. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο clarosports.com, ο Μοσκέρα αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον ΟΦΗ, λέγοντας ότι η ομάδα δεν τον άφησε να αποχωρήσει τον περασμένο Δεκέμβριο και τονίζοντας ότι τότε χάλασαν οι σχέσεις του με την ομάδα.

Όπως τόνισε ο ίδιος:

“Ήμουν πάντα πρόθυμος να έρθω, αλλά τα πήγαινα πολύ καλά εκεί (στην Ελλάδα), όμως ήθελα αυτή την πρόκληση και μίλησα με τη διοίκηση της ομάδας στην Ελλάδα και τελικά μου είπαν όχι.

Την ημέρα του τελικού υποστήριξα τη Σάντα Φε, ένιωθα ότι αυτή θα ήταν η επόμενη ομάδα μου , επίσης ένιωθα ότι στην Ελλάδα η σχέση μου με την ομάδα ήταν κατεστραμμένη, λόγω της στάσης που πήρα επειδή δεν με άφησαν να έρθω τον Δεκέμβριο και από τότε μου ήταν ξεκάθαρο ότι όταν θα έμενα ελεύθερος, θα υπέγραφα με τη Σάντα Φε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook