Επίσημα στην Όκλαντ ο Φελίπε Γαγιέγος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Χιλιανού μέσου στην ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Φελίπε Γαγιέγος από τον ΟΦΗ στην Όκλαντ με την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας να ανακοινώνει την απόκτηση του. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από δηλώσεις του προπονητή της Όκλαντ που πλέκει το εγκώμιο του πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της Όκλαντ:

«Ο Λουίς Φελίπε Γκαγιέγος είναι ένας πολύ διακοσμημένος Χιλιανός μέσος που εντάσσεται στους Μαύρους Ιππότες από την ελληνική ομάδα της Σούπερ Λιγκ ΟΦΗ Κρήτης».

Το μήνυμα του νέου του προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα της Όκλαντ: «Ο Λούις είναι ένα απίστευτα έμπειρο 6άρι. Έχει παίξει σχεδόν 400 επαγγελματικά παιχνίδια, έχει κερδίσει ένα σωρό τρόπαια, έχει μεγάλη “γκάμα” πασών τόσο κοντά όσο και μακριά και χαίρομαι που καταφέραμε να φέρουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν στον σύλλογο».

Το μήνυμα του Γκαγιέγος: «Το να έρθω στο Auckland FC είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο πρωτάθλημα και να γίνω παίκτης που θυμούνται οι οπαδοί. Ο Steve και ο Terry με “κέρδισαν” πραγματικά για το όραμα που έχουν για το κλαμπ και την πόλη γενικότερα. Είναι πολύ όμορφα και ανυπομονώ να βγω έξω και να δω περισσότερα από αυτή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook