Ντέμης για το ΟΦΗ – Άρης: “Καινούργια ομάδα, θέλει υπομονή για να δούμε ξανά τον παλιό ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή που παρουσιάζει στο συνδρομητικό κανάλι σχολίασε το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” και τη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη.

O παλαίμαχος διεθνής επιθετικός στην εκπομπή Monday FC αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ και στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασε μεταξύ των δύο ημιχρόνων: “Ο ΟΦΗ κάνει καλά πρώτα ημίχρονα, το έχει φέτος. Στο δεύτερο έχει κάποια θέματα, δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο, σαν να κάθεται λίγο παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, θα μπορούσε να είναι και 2-0, μετά το δοκάρι είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και να πάει με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο είδαμε άλλη εικόνα, είχε κυριαρχήσει ο Άρης και εκεί δέχτηκε το γκολ του Λαμπρόπουλου. Ένας ΟΦΗ βέβαια που παίζει με καινούργια ομάδα και έχει πολλούς διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν”.

Εννοείται ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πει ότι έχει στόχο τα play offs και ο Δέλλας θα έχει υψηλούς στόχους, θέλει υπομονή ώστε να δούμε ξανά τον παλιό ΟΦΗ που δεν περνούσες συχνά από το Ηράκλειο” ήταν τα λόγια του όταν ερωτήθηκε για την φετινή του πορεία.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για τον Τιάγκο Νους λέγοντας πως “δεν έχω άποψη για το Νους, κέρδισε το πέναλτι από ένα επιπόλαιο μαρκάρισμα του Μοντόγια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook