Ο πληθωρικός Λεβάν Σενγκέλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει πράγματα και θαύματα κόντρα στον Άρη που αποτυπώνονται μόνο μέσα από την στατιστική.

Μπορεί τα φώτα να στράφηκαν όλα, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Άρη σε λαμπερά πρόσωπα όπως ο Τιάγκο Νους, Έντι Σαλσίδο αλλά ένας από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά έκαναν τα πάντα μέσα στο γήπεδο ήταν ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός.

Ο Λεβάν Σενγκέλια μετρώντας 170 λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια με τον Βόλο και τον Άρη έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ και χθες κόντρα στους “κίτρινους” έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι.

Δεν είναι μόνο το τέλειο χτύπημα στο γκολ του Λαμπρόπουλου που βρίσκει τον αρχηγό του ΟΦΗ κατευθείαν στο κεφάλι για να σκοράρει. Στο 8ο λεπτό με καταπληκτική ενέργεια, βρίσκει τον Φούντα με διαγώνια πάσα και τον βγάζει τετ α τετ απέναντι στον Κουέστα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 11′ είναι ξανά δημιουργός της φάσης που βγάζει ο ΟΦΗ με το γύρισμα από τα αριστερά που βρίσκει ολομόναχο τον Γιουνγκ για να αστοχήσει μέσα από την μικρή περιοχή του Άρη.

Στο 82ο λεπτό είναι ο άνθρωπος που ταλαιπωρεί την άμυνα του Άρη, κατεβάζει την μπάλα και την τελευταία στιγμή σηκώνει το κεφάλι και βρίσκει τον Σαλσίδο για να εκτελέσει τον Κουέστα κάνοντας το 3-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook