Λαμπρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: “Πέρυσι έλεγα “δεν γίνεται να είμαι έτσι”, να δώσουμε χαρά στην πόλη και τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον εαυτό του που νιώθει πολύ καλύτερα φέτος, τη νίκη επί του Άρη αλλά και τον στόχο του ΟΦΗ τονίζοντας ότι “θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ διανύει δεύτερη νεότητα κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αφήνοντας πίσω την περσινή σεζόν αρχίζει να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τον πραγματικό του εαυτό. Χθες μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ με μια πανέμορφη κεφαλιά κόντρα στον Άρη και μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην ποιότητα που υπάρχει μεσοεπιθετικά αλλά και την ανάγκη για βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Για τη νίκη επί του Άρη: “Σίγουρα είναι πολύ σημαντική νίκη, δεν κάναμε καλή χρονιά πέρυσι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, κυρίως με την μπάλα, γιατί σε ενέργεια και πάθος βγάζουμε πολύ καλή εικόνα. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα γιατί και πέρυσι την 4η αγωνιστική είχαμε τους ίδιους βαθμούς, οπότε πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κερδίσαμε τον Βόλο και είναι καλό γιατί πέρυσι πρώτη φορά κερδίσαμε τον Ιανουάριο, είναι σημαντικά και να παίρνουμε τα bonus από τους πέντε υπόλοιπους”.

Για τον φετινό στόχο του ΟΦΗ: “Πέρυσι θέλαμε να μπούμε στην εξάδα, δεν τα καταφέραμε γιατί κάναμε μια μεγάλη κοιλιά από το Νοέμβρη μέχρι τον Γενάρη. Το ρόστερ είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουμε καλούς παίκτες και θα μπουν και άλλοι καλύτερα στο κλίμα. Μπήκε ο Ταξιάρχης, μπήκε ο Έντι, έχουμε κάνει καλές προσθήκες, έφυγε ο Ισέκα που ήταν βαρόμετρο όμως πιστεύω ότι θα το καλύψουμε αυτό το κενό και πιστεύω πως θα μπούμε στο γκρουπ 5-8 και να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί είναι καλό και για εμάς αλλά και για την πόλη που έχει καιρό να δει καλά την ομάδα. Είναι καλό γιατί μπαίνεις και με διαίρεση βαθμών, αν μπουμε με καλή ψυχολογία, μπορούμε να διεκδικήσουμε αρκετά πράγματα, ειδικά στην έδρα μας και να τα παίξουμε όλα για όλα στις έξι αγωνιστικές”.

Για τα περιθώρια βελτίωσης του ΟΦΗ: “Όταν κερδίζεις τον Άρη και έχεις κάνει ένα πρώτο ημίχρονο που έχεις επιβληθεί 100% τότε σίγουρα δείχνεις πως έχεις ένα καλό dna και ότι έχει αλλάξει η κατάσταση. Όμως πρέπει να συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι γιατί πέρυσι είχαμε καλό ξεκίνημα και το πληρώσαμε. Όλοι θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε έναν κοινό στόχο”.

Για την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ του ΟΦΗ: “Η αλήθεια είναι πως επειδή είχα συνεργαστεί με τον Δέλλα, ξέρω τι του αρέσει και τι θέλει. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, θα παίζουμε καλύτερα με την μπάλα και αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη ή κάποια διαστήματα με τον Βόλο δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα. Έχουμε ποιότητα από την μέση και μπροστά και ο Μπαΐνοβιτς είναι καλός, τον Ταξιάρχη τον ξέρουμε, ο Νους ξέρουμε ότι έχει το ένας εναντίον ενός, βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη και θα πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Λέβαν είναι καλός παίκτης. Ελπίζω ότι θα είμαστε το ίδιο προσγειωμένοι και σιγά – σιγά θα βγάζουμε καλύτερα διαστήματα με την μπάλα στα πόδια. Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση όμως στο πρώτο ημίχρονο είναι από τα καλύτερα που έχουμε κάνει”.

Για τον εαυτό του: “Σίγουρα, όταν έχεις περάσει από ένα πρωτάθλημα όπως της Γερμανίας ή της Ισπανίας τότε είναι διαφορετικά. Στην Ελλάδα το γνωρίζουμε πως υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Πέρυσι δυσκολεύτηκα στην αρχή και γνωρίζω ότι δεν ήμουν στα στάνταρ μου, φέτος είμαι καλά, έκανα καλή προετοιμασία και πιστεύω πως θα είμαι καλύτερα φέτος. Δεν ένιωθα καλά πέρυσι με μένα, έλεγα πως δεν γίνεται να είμαι έτσι. Φέτος έχω ξεκινήσει καλά, έχω αρκετές δυνάμεις και θα το βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook