Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Χριστογεώργος
Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με το καλύτερο τρόπο. Στο σουτ του Φαμπιάνο στο 49′ και στην (πιο κρίσιμη) φάση με τον Ζαμόρα στις καθυστερήσεις όταν με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Γκονθάλεθ
Είναι φουλ επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Φρίντεκ, στο δεύτερο περιορίστηκε σε περισσότερο αμυντικό ρόλο.

Χατζηθεοδωρίδης
Τον αδικούν οι δύο φάσεις των πέναλτι, παρότι το δεύτερο είναι αρκετά αυστηρό, έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ με καταπληκτική ατομική ενέργεια. Στάθηκε άτυχος στις δύο φάσεις που αν περνούσαν, θα είχε κάνει ακόμα μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Μπρεσσάν
Επιβλητικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, απροσπέλαστος στο ένας εναντίον ενός και πολύ ψύχραιμος στο build up.

Λαμπρόπουλος
Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγό του ΟΦΗ που συνδυάστηκε με το γκολ που έβαλε. Έβγαλε τον Μορόν έξω από τα νερά του, ο Ισπανός είχε μια τελική εκτός εστίας σε όλο το παιχνίδι.

Αποστολάκης
Έκανε μια γεμάτη εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έτρεξε αρκετά, βοήθησε πολύ στο κράτημα της μπάλας. πίεσε και μάρκαρε αλλά βοήθησε και στο transition.

Μπαΐνοβιτς
Η απόδοση του Σέρβου κινήθηκε ξανά σε πολύ ψηλά επίπεδα. Κράτησε μπάλα, μάρκαρε πολύ στο κέντρο αλλά κυρίως έβγαζε μεγάλη ηρεμία με το παιχνίδι του.

Φούντας
Δεν βρήκε χώρους, κλείστηκε αρκετά από Φαμπιάνο, Μπράμπετς ωστόσο και πάλι είχε μια παραλίγο ασίστ και μια τελική που αστόχησε.

Σενγκέλια
Μέσα σε δύο ματς έχει γεμίσει την στατιστική του με ένα γκολ και δύο ασίστ, σε δύο παιχνίδια. Δεν… φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνει όμως τα στημένα του είναι φωτιά και η εκτέλεση στο γκολ του Λαμπρόπουλου είναι αριστουργηματική.

Νους
Έχει κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Για 60 λεπτά ο Μοντόγια βλέπει μόνο την πλάτη του Αργεντίνου, κερδίζει πέναλτι, έχει φάση για γκολ και τα πράγματα που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι απίστευτα. Τεράστια διάθεση για βοήθεια αμυντικά, επιθετικά διέλυσε τον Ισπανό μπακ του Άρη με τις επελάσεις του.

Γιουνγκ
Σπουδαίο παιχνίδι από τον Γάλλο. Κατάπιε Φαμπιάνο, Μπράμπετς – μόνιμος νικητής στις διεκδικήσεις της μπάλας, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπάκιτς
Μπήκε με φρέσκα πόδια στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ δίχως να βοηθήσει στο διάστημα που πίεσε ο Άρης.

Κουτεντάκης
Κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Δέλλα και παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Σαλσίδο
Χρειάστηκε εννέα μόλις λεπτά για να δείξει την αξία του. Καταπληκτικό τελείωμα, φορ παίκτη πολύ ψηλού επιπέδου που μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ριέρα, Καραχάλιος
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook