Video | Ηγετικές δηλώσεις Λαμπρόπουλου: “Όλοι καλύπτουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε ενωμένοι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην Cosmote Tv για την εμφάνιση του ΟΦΗ, στάθηκε ιδιαίτερα στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όλοι είμαστε εδώ για να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε ενωμένοι και μια πραγματική οικογένεια”.

“Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες, μετά το δοκάρι κυριαρχήσαμε και είχαμε φάσεις για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Από εκεί και πέρα, ξέραμε ότι ο Άρης θα μας πιέσει, είναι μεγάλη ομάδα. Γνωρίζαμε πως θα έχουμε πίεση, ανταπεξήλθαν όλα τα παιδιά και συμβαίνει σε όλους τους παίκτες  να γίνουν δύο πέναλτι κατά τύχη. Εμείς είμαστε όλοι μαζι, όλοι είμαστε ομάδα και ο ένας καλύπτει τον άλλον. Σήμερα ήταν ο “Χάτζη”, αύριο θα είμαι εγώ, μεθαύριο ο Μπόρχα οπότε πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να καλύπτουμε τα λάθη μας για να πετύχουμε τους στόχους μας” ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού του ΟΦΗ.

Για τις δηλώσεις του Έντι Σαλσίδο αναφορικά με το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του υπογράμμισε ότι:: “Μετά την περσινή χρονιά που δυσκολεύτηκαμε όλοι, θέλαμε να φτιάξουμε ξανά την ομάδα, να προσπαθήσουμε να φέρουμε όλα τα παιδιά κοντά. Πρέπει να είμαστε ένα και από αυτό κερδίζουμε όλοι. Θέλουμε να  φέρουμε τον κόσμο κοντά μας και αν κερδίζουμε εντός έδρας τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα είμαστε όλοι μια οικογένεια”.

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ: “Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε δώσει μόνο τέσσερα ματς, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε όλοι μεγάλη όρεξη, σιγά – σιγά θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο, η ομάδα μας χρειάζεται όλους γιατί έχει πολλά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ακόμα καλύτεροι με την μπάλα από ότι με το παιχνίδι με τον Βόλο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook