Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Άρης

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη

Sdna.gr: “Στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα ανάγκασε ο ΟΦΗ τον Άρη (3-2) χάρη στα γκολ των Γιουνγκ (21΄), Λαμπρόπουλου (57΄) και Σαλσέδο (82΄). Μείωσε δύο φορές με πέναλτι ο Μορόν (68΄, 88΄) Πιο ουσιαστικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί έδωσαν συνέχεια στο «διπλό» επί του Βόλου. Ανέβασαν «στροφές» στην επανάληψη οι «Κίτρινοι», αλλά η ομάδα του Δέλλα έδειξε χαρακτήρα”

To10.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος από τον Άρη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αξιοποίησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες του και πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στο «Γεντί Κουλέ»”.

Sport24.gr: “O OΦΗ έκανε άλμα στους επτά βαθμούς, επικρατώντας 3-2 του Άρη στο Γεντί Κουλέ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Γιούνγκ (21′ – πέναλτι), Λαμπρόπουλος (57′) και Σαλσίδο (82′) τα γκολ των Κρητικών, δύο γκολ από Μορόν από την άσπρη βούλα (68′, 88′)”.

Gazzeta.gr: “Σε ένα ματς γεμάτο από γκολ και φάσεις, με τρία πέναλτι, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 του Άρη και πήρε τη 2η του νίκη στο πρωτάθλημα. Γιονγκ, Λαμπρόπουλος και Σαλτσέδο τα γκολ των νικητών! Δυο εύστοχα πέναλτι ο Μορόν”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ μετά τη νίκη που πήρε κόντρα στον Βόλο σκοράροντας 3 τέρματα, νίκησε και τον Άρη 3-2 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ανέβηκε στην 4η θέση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook