ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ, ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΤ-ΑΡΗ-ΣΕ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ με μια σπουδαία εμφάνιση για 45 λεπτά, έκανε ότι ήθελε τον Άρη, έβαλε άγχος στον εαυτό του αλλά πήρε μια πανάξια νίκη με 3-2.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με φουλ επιθετικό σχήμα, ακόμα περισσότερο από τον Βόλο και μια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτό το παιχνίδι: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Μπρεσσάν, Λαμπρόπουλος. Αποστολάκης και Μπαΐνοβιτς ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, ο Φούντας έπαιζε πίσω από τον Γιουνγκ και στα άκρα οι Νους, Σενγκέλια.

Ο Άρης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος, όταν στο 6′ ο Σίστο έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.

Και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΟΦΗ που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο γήπεδο. Πρώτα απείλησε με τον Φούντα στο τετ α τετ με τον Κούεστα, στην συνέχεια ήρθε ο Σενγκέλια και στο 19′ τρίτωσε το καλό με το γκολ. Ο Νους έκανε ότι ήθελε τον Μοντόγια, ο τελευταίος τον ανέτρεψε εντός περιοχής με τον Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άντριου Γιουνγκ που δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Το γκολ του Γάλλου απελευθέρωσε πλήρως τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που επιτίθενται κατά κύματα χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη με κορυφαία όλων το τετ α τετ του Νους στο 39΄όπου έδιωξε με τα πόδια ο Κουέστα. Ο Άρης από την άλλη δεν απείλησε καθόλου την εστία του Χριστογεώργου που ήταν θεατής σε όλο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης βγήκε καλύτερα στο γήπεδο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο δίχως ωστόσο να γίνει απειλητικός. Στο 49′ ο Άρης είχε την δεύτερη τελική του στο ματς με τον Χριστογεώργο να διώχνει το σουτ του Φαμπιάνο και στο 57′ ήρθε το 2-0. Ο ΟΦΗ κέρδισε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σενγκέλια το εκτέλεσε με τον Λαμπρόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0.

Το παιχνίδι είχε ανοίξει πάρα πολύ και στο 68′ ήρθε το γκολ για τον Άρη με τον Χατζηθεοδωρίδη να κάνει ένα αχρείαστο πέναλτι και τον Μορόν να μειώνει σε 2-1.

O Άρης μειώνοντας το σκορ, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε για την ισοφάριση με τον Φαμπιάνο να αστοχεί με κεφαλιά και στο ήρθε το 3-1 με το πρώτο γκολ του Έντι Σαλσίδο στο ντεμπούτο του όταν με σουτ μέσα από την περιοχή του Άρη κεραυνοβόλησε τον Κουέστα.

Η χαρά για το 3-1 δεν κράτησε πολύ καθώς ακόμα ένα χαζό πέναλτι του Χατζηθεοδωρίδη έβαλε ξανά τον Άρη μέσα στο παιχνίδι με τον Μορόν να ευστοχεί και να μειώνει σε 3-2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook