Επιστροφή στη δράση με μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στη δράση καθώς υποδέχεται τον Άρη (20:30, Live ΣΠΟΡ FM 104,2 – Gentikoule), έχοντας μοναδικό στόχο να πάρει το τρίποντο

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη σήμερα στις 20:30 σε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», θέλοντας παράλληλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά το «διπλό» στον Βόλο. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει στην διάθεσή του τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι Ναούμοφ, Σαλσέδο και Σίλβα και καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 23μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Μπρεσάν, τους: Ναούμοφ, Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Μπρεσάν, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Σαλσέδο και Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας, Νέιρα και οι Μπάουμαν, Καλαφάτης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook