Ο δρόμος για τη νίκη και ένας ΟΦΗ που δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O ΟΦΗ θα δώσει το πιο δύσκολο test μέχρι τώρα αλλά δεδομένα η ομάδα που θα παρουσιαστεί την Κυριακή δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Ατρομήτου.

Κόντρα στον Άρη και πλέον πάνοπλος και δίχως προβλήματα θεωρείται δεδομένο πως ο Τραϊανός Δέλλας δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην 11αδα, ίσως και καμία σε σχέση με ότι είδαμε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο.

Κάτι που λίγο – πολύ θα είναι αναμενόμενο αφού ναι μεν στον Βόλο, ο ΟΦΗ δεν θάμπωσε με την εμφάνιση του όμως σε τακτικό επίπεδο λειτούργησε άριστα και το πλάνο του Δέλλα εκπονήθηκε άψογα.

Απέναντι στον Άρη, που δεδομένα διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, το ζήτημα είναι να εμφανιστεί το ίδιο καλός ανασταλτικά και αμυντικά όπως και στα παιχνίδια με Άρη και Ατρόμητο. Εκεί όπου ο Χριστογεώργος ακούμπησε ελάχιστες φορές την μπάλα και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ δέχθηκε ελάχιστες φάσεις στην εστία του.

Προφανώς και το επίπεδο των αντιπάλων του θα είναι διαφορετικό με ότι αντιμετώπισε μέχρι τώρα όμως πλέον και ο Δέλλας διαθέτει επιλογές πρώτης γραμμής στην επίθεση του. Στον Βόλο όπου ο ΟΦΗ εξεδήλωσε τρεις υποδειγματικές επιθέσεις πετυχαίνοντας ισάριθμα πανέμορφα γκολ, ζητούμενο είναι να εμφανιστεί και κόντρα στον Άρη το ίδιο κυνικός. Η ατομική ποιότητα δεν λείπει, την έχουν και με το παραπάνω Φούντας, Νους, Σενγκέλια ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Γιουνγκ στο να απασχολήσει τους αμυντικούς του Άρη, να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στην υπόλοιπη ομάδα και να γίνει ο πολιορκητικός κριός στην αντίπαλη περιοχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook