Μεξικάνικα ΜΜΕ για Σίλβα: “Πήρε την σωστή απόφαση – Ο ΟΦΗ μπορεί να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Γιορδάν Σίλβα στον ΟΦΗ έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα ΜΜΕ του Μεξικού και συμπατριώτης τουδημοσιογράφος σχολίασε εκτενώς την έλευση του στην Κρήτη.

Ο Γιορδάν Σίλβα, εδώ και μερικές ημέρες είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο και στην πατρίδα του 30χρονου κεντρικού αμυντικού αναφέρονται εκτενώς στην έλευση του στην Ελλάδα με τον πρώην παίκτη της Σαν Λουίς να μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο δημοσιογράφος Memo Schutz σε σχόλιο που έκανε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του MVS Deportes έπλεξε το εγκώμιο του Γιορδάν Σίλβα για την απόφαση του να αφήσει το Μεξικό και να έρθει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα ο ίδιος ανέλυσε εκτενώς την απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ λέγοντας πως: “Ευτυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές είναι σαν τον Γιορδάν Σίλβα, χρειαζόμαστε περισσότερους με αυτήν τη νοοτροπία. Αυτό που πρέπει να πω είναι πως όταν βλέπεις να κλείνουν οι πόρτες προς εσένα ή επειδή είσαι δεκτικός προς το ποδόσφαιρο του Μεξικού τότε αυτή η επιλογή έρχεται μόνη της και ίσως πρέπει να πας να παίξεις στην Ευρώπη. Εννοώ πως δεν υπάρχει μόνο το ισπανικό πρωτάθλημα, η Premier League ή και η Ιταλία. Εκεί παίζουν παίκτες όπως ο Πιζάρο, ο Ορμπελίν Πινέδα. Για τον Γιορδάν έχοντας πραγματοποιήσει στην Ελλάδα καλές εμφανίσεις τότε αυτό θα σημαίνει πως η καριέρα του αναβιώνει και θα είναι υποψήφιος ακόμα και για την Εθνική ομάδα του Μεξικού. Ποτέ δεν ξέρεις, αυτό μπορεί να συμβεί όμως με την απόφαση που πήρε ο Γιορδάν Σίλβα το έκανε γιατί θέλει να παραμείνει στο ποδόσφαιρο”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook