Αποδείχθηκε και στην περίπτωση του ΟΦΗ πως ότι σχεδιάζεται στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές δεν μπορείς να το προγραμματίζεις και φτάσαμε στο +12 και το -14 σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.
Η μεταγραφική σεζόν ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα και κατά συνέπεια και για τον ΟΦΗ και πλέον διαμορφώθηκε το ρόστερ με το οποίο θα προχωρήσει ο σύλλογος για τους επόμενους τρεις μήνες.
Όμως για να φτάσουμε στην σημερινή διαμόρφωση του ρόστερ του, έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες φουλ μεταγραφικής δραστηριότητας και βέβαια στην πορεία προέκυψαν και ανάγκες που δεν υπήρχαν πριν όπως η πώληση του Ισέκα, άρα η αναζήτηση αντικαταστάτη του Βέλγου, ο Μπάουμαν που δεν υπολογιζόταν άρα και η έλευση τερματοφύλακα.
Όπως και να’ χει φτάσαμε σε μια περίοδο που ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε 12 μεταγραφές, τον μεγαλύτερο αριθμό των τελευταίων χρόνων, ενώ στον αντίποδα αποχώρησαν 14 ποδοσφαιριστές – αριθμός ρεκόρ επίσης για τον σύλλογο!
Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε 12 μεταγραφές με τελευταία εκείνη του Έντι Σαλσέδο και ενώ από την 1η Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου προχώρησε στις 8 από αυτές συνολικά!
Αναλυτικά:
ΗΡΘΑΝ
Γιάννης Χριστόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Ζήσης Καραχάλιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπόρχα Γκονθάλεθ (Μπούργος), Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Παναιτωλικός), Άντριου Γιουνγκ (Βαλενσιέν), Τιάγκο Νους (Σεντράλ Κόρδομπα), Λεβάν Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Φίλιπ Μπαΐνοβιτς (Σπάρτακ Τρναβα), Ταξιάρχης Φούντας (Τραμπζονσπόρ), Ντάνιελ Ναούμοφ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γιορδάν Σίλβα (Ατλέτικο Σαν Λουίς), Έντι Σαλσέδο (Ίντερ)
ΕΦΥΓΑΝ
Τζον Τοράλ (Μομπάι Σίτι), Μιγκέλ Μεγιάδο (ΑΕΚ Λάρνακας), Πραξιτέλης Βούρος (Απόλλων Λεμεσού), Γκούτι Τοράρινσον (Νόα-Αρμενία), Λουκάο (Βραζιλία), Σαντιάγκο Μοσκέρα (Κολομβία), Μακάνα Μπάκου (Ατρόμητος), Κώστας Γιαννούλης (αποσύρθηκε), Λουίζ Φελίπε (Ιαπωνία), Νταν Γκλάζερ (Ρωσία), Άαρον Ισέκα (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Φελίπε Γαγιέγος (Όκλαντ), Χεσούς Χιμένεθ (Κεράλα Μπλάστερς), Έρικ Λάρσον (Λίλεστρεμ)