Ντεγιάνοφ για Ναούμοφ: “Ο ΟΦΗ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για αυτόν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βούλγαρος αρτίστας με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Ντάνιελ Ναούμοφ και στάθηκε στο… timing της πραγματοποίησης της μεταγραφής του στον ΟΦΗ.

Ο Μεθόδιος Ντεγιάνοφ αποτέλεσε έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του ΟΦΗ όταν και φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” για τέσσερα χρόνια, από το 2003 μέχρι και το 2007.

Αποτέλεσε έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που ο κόσμος του ΟΦΗ απόλαυσε, παρότι η ομάδα βρέθηκε σε δύσκολες στιγμές με τον ίδιο να πετυχαίνει καταπληκτικά γκολ με την φανέλα του.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, ο Μεθόδιος Ντεγιάνοφ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του συμπατριώτη του στην πρώην ομάδα του και έπλεξε το εγκώμιο του 26χρονου διεθνούς τερματοφύλακα.

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπλεξε το εγκώμιο του Ντάνιελ Ναούμοφ λέγοντας χαρακτηριστικά πως “τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Βουλγαρίας. Δεν είναι τυχαίο ότι κλήθηκε από μικρός στην Εθνική ομάδα”.

Όσον αφορά την έλευση του στον ΟΦΗ και το γεγονός ότι η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου υπογράμμισε ότι: “Ο ΟΦΗ ήρθε σε μια κατάλληλη στιγμή για αυτόν και πιστεύω, ότι μέσα από την ομάδα μπορεί να εξελιχθεί και να είναι μια ωφέλιμη συνεργασία”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook