Οριστικό: Στα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ ο Έντι Σαλτσίντο!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα, με τον ΟΦΗ να ενημερώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ίντερ για τον μονοετή δανεισμό του Έντι Σαλτσίντο!

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς έφερε στο Ηράκλειο τον 22χρονο επιθετικό με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule να επιβεβαιώνεται. Ο Σαλτσίντο θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ από την Ίντερ για έναν χρόνο. Ο Κολομβιανός με Ιταλική υπηκοότητα βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και πλέον αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ΟΦΗ.

Έτσι, ο Όμιλος καταφέρνει να ολοκληρώσει μία πολύ δύσκολη μεταγραφή, για την οποία χρειάστηκαν πολύωρες διαπραγματεύσεις με την ομάδα από το Μιλάνο. Το θέμα είναι πως ο ΟΦΗ έφερε στο Ηράκλειο τον παίκτη, ο οποίος μπαίνει στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα άμεσα και πρόλαβε τις σχετικές διορίες πριν εκπνεύσει ο διαθέσιμος χρόνος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει προοπτική παραμονής του παίκτη στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και μετά το πέρας του δανεισμού του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook