Pic | “Στην Ελλάδα ο Έντι Σαλτσίντο – Υπογράφει για 1+2 χρόνια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή του Έντι Σαλτσίντο καθώς ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κολομβία, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Όπως είχαμε επισημάνει το μεσημέρι, λόγω της πίεσης του χρόνου που υπάρχει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μιας και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης κλείνει η σεζόν στην Ελλάδα, είναι απολύτως αναμενόμενο να είναι πραγματικό το δημοσίευμα καθώς ο Σαλτσίντο πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Έντι Σαλτσίντο στον ΟΦΗ, οι Κολομβιανοί αναφέρουν πως θα έρθει δανεικός για την σεζόν 2024 – 2025 και στην συνέχεια το καλοκαίρι του 2025, αφού υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, μέχρι και το 2027.

Αυτό σημαίνει πως επί της ουσίας ο Σαλτσίντο, μόλις ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή του, θα είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια με τον σύλλογο να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό deal με την Ίντερ!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook