“Τρέχει” ο ΟΦΗ για να τελειώσει την μεταγραφή του Έντι Σαλτσίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκάλυψε νωρίτερα τις επαφές του ΟΦΗ με την ομάδα του Μιλάνου για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού και στην τελευταία μέρα των μεταγραφών παλεύει να την οριστικοποιήσει.

Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή της Ίντερ, μέσα στα τελευταία 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έντι Σαλτσίντο και να έρθει ο 22χρονος Κολομβιανός με ιταλική υπηκοότητα στο Ηράκλειο.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση που ωστόσο στον ΟΦΗ την έχουν ανοίξει εδώ και πάρα πολλές ημέρες, ιδιαίτερα από την στιγμή που φαινόταν ότι ο Άαρον Ισέκα πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως γίνεται κατανοητό με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, οι επόμενες ώρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον παρότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να ντύσει στα “ασπρόμαυρα” τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέσα στις επόμενες ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook